Tagtoborzás 2022

Ha érdekel hogyan épül fel egy versenyautó erőforrása, azt miként lehet fejleszteni és karbantartani akkor számodra a Motor részleg a legjobb választás! Ismerd meg a motoralkatrész tervezést a kezdetektől a gyártásig és próbáld ki a 3D modellezést!

Ha mindig is érdekelt hogyan kell elkészíteni egy szénszálas elemet akkor számodra a Kompozit részleg a legjobb választás! A kompozit karosszéria nem csak gyártástechnológia szempontjából érdekes, hanem áramlástanilag is. Az aerodinamika kiemelt fontosságú és most részese lehetsz egy új aero csomag megalkotásának!

Az Elektronika részleg lehet számodra a legjobb választás, ha a programozás és az elektrotechnika világában otthonosan érzed magad! Próbáld ki hogyan lehet egy rádiós kapcsolatot létrehozni pilóta és csapat között vagy egy áramkört megtervezni, legyártani majd működésre bírni!

Ha szeretnéd a tudásod egy új szintre emelni az alkatrész méretezés és a futómű geometria témakörében, akkor számodra a legjobb választás a Futómű és Váz részleg! A pilóta biztonságának alapja a jól megtervezett váz és fékrendszer. Légy részese a fékrendszerünk fejlesztésének és érjük el együtt a legjobb eredményeket!

Ha érdekel a média vagy kipróbálnád hogyan lehet digitálisan megalkotni egy grafikát akkor számodra az Arculat részleg a legjobb választás! Ismerd meg a digitális festés és vektor grafika világát! Szárnyalj a kreatív képességeiddel legyen az fotózás, videózás, képszerkesztés, videóvágás, festés vagy akár cikkek írása!

Örömmel mutatjuk be nektek a Menedzsment részlegünket, ami a pénzügyekre és szervezésre fókuszál. Csapatunk nagyléptékű növekedéséhez alapos szervezés és pénzügyi háttér kell. Komoly, precíz és határozott hallgatók jelentkezését várjuk, akik képesek lennének az ilyen feladatok megoldására. ⚖️ Ha gazdasági karon tanulsz az hatalmas előnyt jelent (például az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági karán)!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük