KEFO Motorsport Rollout 2021

A KEFO Motorsport csapata nagylelkűen meghívott minket, az OUR Team-et a Rollout eseményükre, Kecskemétre. Szívesen elfogadtuk a meghívást és lelkesen szervezni kezdtük a közös utazást, hiszen csapatunknak több kecskeméti tagja is van.

Az esemény július 26-án, hétfőn került megrendezésre, este 6-kor. A közös találkozási pontunk a kecskeméti autóbusz állomás volt, ahonnan autóval utaztunk át a Neumann János Egyetem épületéhez. Szerencsésen leparkoltunk és megkaptuk a csapatpólónkat. Át is öltöztünk, hogy egységesen érkezzünk az eseményre.

Miután átsétáltunk a Campus épületbe rögtön találkoztunk is a KEFO Motorsport tagjaival, akiktől megkaptuk a nyakba akasztóinkat, amik a belépésre jogosítottak. Leültünk a nézőtér elejére és vártuk az esemény kezdetét. Először köszöntött minket a csapat PR részlegének vezetője, majd egy rövid beszédet hallhattunk a Neumann János Egyetem rektor helyettesétől. A beszédek után a csapatkapitány kapott szót, aki bemutatta nekünk a csapatot, annak felépítését és működését. A következő kis előadást a csapat főtervezőjétől hallgathattuk meg, aki bemutatta az idényre a céljaikat és megvalósítandó terveiket, illetve azt, hogy valósították meg mindezeket.

Az előadások után sajnálattal hallottuk, hogy a teljes autót nem tudják bemutatni számunkra, mivel a tervezés során egy 3D modell elcsúszott, aminek köszönhetően az olajteknő nem szabályosan helyezkedett el az autóban. A csapat mindent megtett, hogy össze tudják rakni az autót a bemutatóra, illetve a csehországi versenyre.

A beszédek után egy kis fogadással várt minket a csapat és meg tudtuk nézni, tapintani az autó monocoque-ját és a féltengelyeket. Sokat beszélgettünk a kecskeméti és a debreceni csapatokkal, próbáltuk megismerni egymást és egy kis segítséget kérni, információt gyűjteni.

Összességében nagyon jól sikerült az esemény, nagyon jól éreztük magunkat és reméljük, hogy a közeljövőben minél több ilyen eseményen vehetünk részt.

Ezúton szeretnénk gratulálni a KEFO Motorsportnak az elvégzett kitartó munkájukért és a köszönjük a meghívást!